CABIX® OUTDOOR AED Smartcabinet

Ved pludseligt og uventet hjertestop er tid en afgørende faktor. For hvert minut der går falder chancen for overlevelse med 10%. Derfor skal flere hjertestartere gøres tilgængelige 24/7, for at reducere tiden til behandling. Det anbefales derfor, at hjertestartere placeres udendørs.

Det er vigtigt at sikre, at hjertestarteren altid er klar til brug. Erfaringen viser imidlertid, at der er en risiko for, at man glemmer at holde øje med hjertestarteren – især når den hænger udendørs i vind og vejr. Er hjertestarteren ikke klar til brug, kan det have fatale konsekvenser.

Cabix Outdoor er udviklet med teknologi, der sørger for, at hjertestarteren altid opbevares under de anbefalede forhold og samtidig overvåger, om hjertestarteren er anbragt i skabet og er klar til brug. Hvis der opstår fejl på hjertestarteren, giver skabet besked herom.

Cabix Outdoor er oplyst fra alle sider. Denne øgede synlighed er med til at skærpe folks bevidsthed om hjertestarterskabets placering – og minimere tiden brugt på at lede efter det, som kan være af afgørende betydning ved hjertestop.

Cabix er mere end bare opbevaring, Cabix giver tryghed og redder liv.

cabix_aed_smartcabinet_neg@4x-8
cabix_outdoor_bagsidefoto

SPECIFIKATIONER

Bredde:
Højde:
Dybde:
Vægt:
Spænding:
Sidelys:

38,5 cm
52 cm
30 cm
5,7 kg
100-240V ~ 60W
Hvidt LED lys

Skabsfarver fås i:
Grøn, Grå, Hvid eller brugerdefineret

Frostsikret ned til –25°C


Icon_integreret_skiltning

ØGET SYNLIGHED

Integreret skiltning og lysende AED logoer giver øget synlighed, som er med til at skærpe folks bevidsthed om skabets placering – og minimere tiden brugt på at lede efter det.

Icon_Funktionelt_design

ÆSTETISK DESIGN

Dansk designet skab i et funktionelt og moderne design, så det passer ind i forskelligartede miljøer. Skabet er produceret
i Danmark.

Icon_Synlighed

OVERVÅGNING

Intelligent styret overvågningsteknik afgiver både akustisk og visuel alarm, såfremt der er fejl på skabet, fejl på hjertestarteren eller hvis hjertestarteren bliver fjernet fra skabet.

Icon_Icon_skabets_indeklima

SKABETS INDEKLIMA

Indbygget klimasystem fjerner fugt og sørger for at hjertestarteren opbevares under de anbefalede temperaturer, så den altid er klar til brug.

Icon_miljoevenligt

ENERGIBESPARENDE OG KLIMAVENLIG

Unik og innovativ isolering kombineret med strømbesparende teknologi sikrer lave driftsomkostninger og minimerer belastningen på miljøet. 

Icon_alarm

ALARM

Når skabet åbnes, lyder en høj tone, som skaber opmærksomhed ved et nødstilfælde og henleder omgivelsernes opmærksomhed på en krisesituation.