Baggrund

Cabix Hjertestarterskabe er skabt ud fra et ønske om at gøre så mange hjertestartere som muligt tilgængelige 24 timer i døgnet, samt at sikre at de rent faktisk fungerer, når de skal bruges.

Tilgængelig 24/7
Det første punkt på dagsordenen er, at få hjertestarterne udenfor og hænge. Kun godt 40% af de hjertestartere, som findes i Danmark, hænger udenfor, og dermed er de ikke tilgængelige, når de firmaer og foreninger, som ejer dem, har lukket. Derfor har vi hos Cabix udviklet et hjertestarterskab i solide materialer, som kan tåle det danske vejrlig; vores skabe er helt tætte, så hjerterstarteren ikke får fugt, og har en velfungerende klimafunktion, som sørger for, at hjertestarteren aldrig bliver for kold eller for varm.

Fungerer Altid
Når en hjertestarter placeres udenfor kan alle få fat i den hele døgnet, og dermed hjælpe hvor der er brug for det. Desværre kan det at placere hjertestarteren udenfor også betyde, at den ikke får den opmærksomhed som er nødvendigt for at sikre, at den altid fungerer.

Når en hjertestarter hænger i en af de nuværende opbevaringsløsninger er det faktisk nødvendigt med jævne mellemrum at gå fysisk helt tæt på hjertestarteren for at se den indikator, der viser om hjertestarteren er OK eller ej. Mange hjertestarterejere udfører ikke dette tjek ofte nok. Derfor har vi udviklet et overvågningssystem, der holder øje med hjertestarteren hele døgnet, alle årets dage.
Systemet gør opmærksom på eventuelle fejl ved at lade lyset i skabet blinke rødt samtidig med en alarm høres. Det bliver også muligt at få en besked på sin mobil / PC / Tablet etc. som en yderligere sikkerhed.

Skabene er designet og udviklet i tæt samarbejde med en række specialister, der på hver deres område sikrer det rigtige materialevalg og den rigtige konstruktion.

Alle skabe produceres i Danmark.